Blivande & ombildade bostadsrätter på Facebook

Hitta attraktiva byten med ombildade bostadsrätter i bl.a. Stockholm!


Nu introducerar vi en möjlighet för dig som har en attraktiv hyreslägenhet och som söker en blivande bostadsrätt. Besök Ombildningskonsulten på Facebook. Där kan du se vilka fastigheter som är i slutskedet av en ombildning och där ett byte till en blivande bostadsrätt kan komma tillstånd.

På Ombildningskonsulten får vi ofta frågan om vilka fastigheter som är på gång att ombildas till bostadsrätt. Vi har hela tiden ett stort antal pågående ombildningar och i varje ombildning finns det ett par hyresgäster som gärna vill fortsätta att hyra men som kanske helst vill hyra lägenhet i ett annat hus än det där man råkar bo. Det kan vara att man söker större, mindre, billigare, bättre, mer centralt, närmare grönområden eller vad det nu kan vara.

Besök Ombildningskonsultens Facebooksida för att läsa mer om hur du får till ditt drömbyte. På Facebook lägger vi löpande upp nya fastigheter allt eftersom ombildningarna går in i ett slutskede. Det är då byten brukar ta fart. Den som är hyresgäst den dagen föreningen blir fastighetsägare har möjlighet att köpa lägenheten till det förmånliga ombildningspriset.

ombildningskonsulten

Kommentarer inaktiverade.